Bemutatkozás

Életünk során egyedi és megismételhetetlen utat járunk be, és az élet tengerét bejáró hajó mindannyiunk helyzetének szimbóluma lehet. Saját hajónk kormányosai azonban mi magunk vagyunk, és mások is vannak mellettünk, körülöttünk. Útitársakat bármikor fogadhatunk, amikor elbizonytalanodunk, eltévedünk vagy elakadunk, akkor tanácsot, segítséget is kérhetünk.

Vállalkozásunk, a JOBB~HA~JÓ szükség esetén kísérő szerepet tölthet be, és csapatunk tagjai segíteni tudnak a kisebb-nagyobb problémák, krízishelyzetek kezelésében. Munkatársaink klinikai pszichológiai, illetve gyógypedagógiai szakképzettségekkel rendelkező, tapasztalt szakemberek, akik komplex módszerekkel dolgoznak, dinamikus rendszerszemléletben gondolkodnak.

A közös munka a kitűzött célok elérésében és a fejlődésben segíthet. Önmagunk, élethelyzetünk és problémáink, saját szerepünk és lehetőségeink megismerése az egészségünket támogatja. Mások megismerése és megértése, az elfogadás és megengedés pedig annak a feltétele, hogy harmóniában élhessünk önmagunkkal és a környezetünkkel. Ideális, tökéletes megoldásokra nem törekedhetünk, de a vágyottal, minimálissal sem elégedhetünk meg, ezért a reális, „elég jó” lehetőségeket keressük.

Ezután könnyebben kezeljük a konfliktusokat és küzdjük le az akadályokat, sikeresebbek lehetünk és ügyesebben irányíthatjuk tovább az életünket, jobban érezhetjük magunkat.

Remélhetően hamarosan segítség nélkül hajózhatunk tovább :)